Piócák.visszérhasználatuk

Viszlát, visszér! - Blikk

Magyarországon ezt a régi népi gyógy­módot élesztette újjá tíz éve Faragó László kecskeméti természetgyógyász.

  • Az orvosi pióca igen hatékony, Amerikában már be is sorolták az élő orvosi "segédeszközök" kategóriájába.
  • A Nő lába a Nő fegyvere …avagy a vonzó virgácsok titka A piócával gyógyítók ideje már régen lejárt, de a hirudin áldásairól azért még nem feltétlenül kell lemondania.

Azóta folyamatos képzései által egyre több szakember sajátítja el ezt a módszert. Óriási lehetőségek rejlenek ebben az első látásra riasztónak tűnő terápiában.

PIÓCA, MINT VÉGSŐ MEGOLDÁS

Lehetetlennek, gyógyíthatatlannak tűnő problémákat képes helyreállítani ez piócák.visszérhasználatuk kis vérszívó állatka. A népi gondolkodásmód mindig egyszerű és logikus. Oda tedd a piócát, ahol fáj! Testünk jelzőrendszerei többnyire fájdalommal adják tudtunkra rendellenes működésünket. S valóban, a fájdalom rövid időn belül csökkenni fog a pióca nyálában lévő féle fájdalomcsillapító hatóanyag következtében.

A megfelelő számú alkalmazás piócák.visszérhasználatuk véglegesen csökken, illetve megszűnhet a fájdalom és visszaállhat a korábbi rendes működés. A szakember piócák.visszérhasználatuk szerint a leggyorsabb és legmeglepőbb eredmények piócák.visszérhasználatuk ízületi reumatikus fájdalmak, kopások gyulladások esetén tapasztalhatók.

Orvosi pióca terápia

Például piócák.visszérhasználatuk teniszkönyök, fájó térd- váll- derék- hátfájdalmak esetén óriási segítség a piócakezelés. Olyan kritikus ödémás helyzeteknél is ajánlott, amikor a hagyományos nyirok már nem képes segíteni a nyirokfolyadék megfelelő áramlását.

piócák.visszérhasználatuk a lábszár vénáin látható visszér

Ekkor a pióca nyála felpuhítja, és segíti üríteni ezeket a testterületeket. Különlegességnek piócák.visszérhasználatuk, hogy a rettegett ínysorvadás, sipoly, fekély piócák.visszérhasználatuk a módszerrel képes visszarendeződni. Régen számtalan bajra alkalmazták: fejfájás, idegesség, memóriazavar, magas vérnyomás, szem- és fülbetegségek, derékfájás, nyakmerevség, emésztési zavarok, epe, máj, vese, gyomor, tüdő, érrendszeri panaszok, meddőség, felfázás és egyéb nőgyógyászati betegségek.

piócák.visszérhasználatuk visszér kezelése az orvosi őrségben

Manapság igyekszünk újra felfedezni ezt a csodálatos és áldásos tudást — emelte ki a természetgyógyász. A kezelés hajdúsági kipróbálói így összegezték tapasztalataikat: Erdei Jánosné 56 teniszkönyök-problémájára öt kezelést kapott.

Viszlát, visszér!

Egy-egy alkalommal piócát helyezett Mária a fájdalmas területre. Már az első kezelés után javulást érzett a beteg, de a rendszeres és odafigyelő alkalmazás után vált a könyöke panaszmentessé, érzékelésben és funkciójában egyaránt.

piócák.visszérhasználatuk hogyan lehet eltávolítani a lábdaganatot visszérrel

Kertész Mariann 30 bedagadt, cisztás, hajlításra képtelen térdét hét alkalommal, hat-hét pióca elhelyezésével kezelték. Térde azóta jól hajlik, fájdalma megszűnt — nyilatkozta Puja Mária. Mire lehet jó a pióca kezelés?

  1. Ekcéma kezelése visszeres
  2. Plerudin forte visszérkrém 50g | BENU Online Gyógyszertár
  3. A nadály, más néven orvosi pióca, egy cm hosszú, vízi ragadozó

A pióca nyálában lévő hatóanyagot lehetetlen mesterségesen előállítani, inkább kivonni igyekeznek, amit a szépségipar nagy hatékonysággal alkalmaz. A keringési rendszerünkbe bejutott piócanyál általános fiatalító, sejtmegújító, érfal-tisztító és nyugtató hatású.

Plerudin forte visszérkrém 50g

Érdekesség még, hogy egyre nagyobb igény és lehetőség mutatkozik arra, hogy a kedvenc háziállataink életének, piócák.visszérhasználatuk alternatív javítása, kezelése pióca igénybevételével történjen. A természetgyógyász nyomatékosan felhívja a figyelmet: a kezelés vérveszteséggel jár, mivel az állat véralvadásgátló anyagot fecskendez a szervezetbe, ezért sajnos nem élvezhetik a művelet áldásos hatásait azok, akik vashiányosak, vérszegények, vérzékenyek, véralvadásgátló gyógyszereket szednek.

Eladja a szobrait Szilágyi István özvegye: a pénzből a börtönben ülő fiát is támogatná Attól függően, hogy visszereink elváltozása mennyire előrehaladott, piócák.visszérhasználatuk milyen panaszokkal jár együtt a betegség, többféle lehetőség is van a gyógyulásra. Természetes gyógymódok Segíthetnek a különböző vitaminok, mint például a C- és az E-vitamin, amelyek javítják a keringést, s erősítik az érfalakat. Három hónapos használat után várható eredmény azoktól a táplálékkiegészítőktől, amelyek például ázsiaigázló-kivonatot tartalmaznak, segítik az érfalak rugalmasságának, az erek átjárhatóságának helyreállítását.

Minden kétséges esetben, csak orvosi engedéllyel alkalmazható! Mivel természetes vizeink tisztasága kétséges, ezért minden esetben csak ezeket a mesterségesen nevelt piócákat alkalmazhatjuk biztonsággal.

Fontos információk